تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته

هاآرتص: پزشکان در خون اسرای آزاد شده اسرائیلی ویروس‌های خطرناکی را یافته‌اند

هاآرتص: پزشکان در خون اسرای آزاد شده اسرائیلی ویروس‌های خطرناکی را یافته‌اند به اعتقاد یک رسانه عبری زبان شیوع بیماری‌های بسیار خطرناک در نوار غزه بسیار محتمل بوده و پزشکان در خون اسرای آزاد شده اسرائیلی ویروس‌های خطرناکی را یافته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه هاآرتص در خبری در این رابطه اعلام کرد، نشانه‌های اولیه‌ای از شیوع بیماری‌های بسیار خطرناک در نوار غزه وجود دارد.

در ادامه این گزارش آمده است، آزمایش خون شماری از اسرای آزاد شده از غزه نشان داد که ویروس‌های خطرناکی را در خون خود دارند.

ظاهرا این ویروس‌های به شدت خطرناک از طریق آب شرب نوار غزه وارد بدن این افراد شده است در حالی که کمبود آب و غذا در کنار فشار بسیار زیادی که بر روی مراکز درمانی وارد می‌شود باعث شده است تا شرایط بهداشتی در نوار غزه به شدت بحرانی شود.

در بخش دیگری از گزارش این رسانه توصیه شده است که اسرائیل هماهنگ کننده کمک‌های بشر دوستانه‌ای را با همکاری آمریکا برای جلوگیری از وقوع چنین امری منصوب کند، به پیشنهاد هاآرتص فرد مذکور نباید مانند آنچه که در کرانه باختری وجود دارد، یک فرد نظامی باشد، بلکه این فرد باید غیر نظامی بوده و خود را با سیاست‌های کابینه امنیتی هماهنگ کند.

هاآرتص همچنین در پیشنهاد دومی به مسئولین رژیم صهیونیستی توصیه کرد هر چه زودتر و بدون فوت وقت زمینه آزادی اسرای اسرائیلی را فراهم کند، چون با توجه به شرایط غزه وقتی برای از دست دادن وجود ندارد.

گفتنی است سازمان‌های بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد به شکل روزانه نسبت به بدتر شدن اوضاع بهداشتی و غذایی در نوار غزه هشدار داده و تاکید دارند که تمامی ساختاری بهداشتی و زیر ساخت‌های عمومی در این منطقه از بین رفته است.

در یکی از آخرین هشدار‌ها برنامه جهانی غذا اعلام کرد، خطر وقوع گرسنگی در غزه بسیار زیاد است. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار